fredag 28. mars 2014

Option Trading Tutorial - Cash Sikret Setter


 I dette alternativet trading opplæringen vil du lære hvordan du bruker kontanter sikret setter for å generere inntekter .

Kontanter sikret setter er en fantastisk strategi for nybegynnere å starte ut som en måte å lære alternativet trading . For de som kjenner ikke hva en cash sikret put er , innebærer det å selge en put på en aksje du ønsker å kjøpe for å samle premien og / eller redusere anskaffelseskost . For eksempel, hvis det er en aksjehandel på $ 50 som du ønsker å kjøpe , kan du selge en en måned salgsopsjon for $ 1.50 og la $ 5000 i kontoen din tjene interesse heller enn å kjøpe aksjen direkte. Så i en måneds tid, hvis aksjen handles over $ 50 , holde deg premien og gjenta prosessen . Du har nettopp fått en 3 % avkastning i en måned eller 36 % pa

Hvis aksjen handles under $ 50 ved utløpet din vil bli utøvet , og du vil kjøpe 100 aksjer for $ 50 , men du fortsatt beholde opsjonspremien som effektivt reduserer kostnadene per aksje til $ 48,50 .

Uansett, tilbake til strategien , og hvordan kan du bytte den . La oss anta at du har $ 10.000 av kapital og du ønsker å kjøpe 100 aksjer av $ 50 lager . I den første måneden , selger du bare ett alternativ som betyr at hvis du er utøvd trenger du bare å kjøpe 100 aksjer . Denne måten du ikke har risikert alle dere kapital med en gang . Som vi så tidligere , hvis aksjen holder seg over $ 50 , holde deg opsjonspremien og har gjort $ 150 eller 1,5 % på $ 10 000 i en måned . Ja , dette er mindre enn 3 % at du kunne ha gjort hvis du solgte to alternativer , men risikoen var også lavere . Ved å ikke kjøpe alle 200 aksjer på en gang , kan du dra nytte av dollar koster i snitt lenger ned linjen .

I måned to, hvis du fortsatt liker aksjen på dagens pris du skrive en ny salgsopsjon . Du fortsetter denne prosessen så lenge du fortsatt liker aksjen og er glade for å eie den.

Forhåpentligvis du har hatt dette alternativet trading opplæringen .