fredag 28. mars 2014

Mindfulness : den viktigste handelspartnere psykologi Skill for Traders


 Av alle de mentale ferdighetene en trader kan lære , er mindfulness kanskje den viktigste handelspartnere psykologi dyktighet.

Mindfulness kommer fra gamle , østlige tradisjoner knyttet til buddhismen og Yoga . Selv om folk forbinder mindfulness med åndelig praksis , er det en praktisk mental ferdighet som alle kan nytte. Det forandrer landskapet av vestlig psykologi. For tradere , har mindfulness mange , viktige fordeler .

 Spennende Forskning på Øve Mindfulness

Ny forskning viser mindfulness praksis kan faktisk endre hjernens struktur . Forskere studerte hjernens grå materie å se hvorvidt det forandret etter å ha praktisert mindfulness . De som praktiserte mindfulness for bare 30 minutter om dagen over åtte uker hadde betydelige endringer i hippocampus og amygdala regioner av hjernen . Dette er de hjerneområder som er involvert i læring og hukommelse , emosjonell regulering , og perspektiv tar.

Dette er første gang forskning har vist fysiske hjerne endringer på grunn av oppmerksomhet praksis.

 Hva Mindfulness betyr for Traders

Det er mange fordeler mindfulness kan bringe til tradere :

 Vi kan lese markedet bedre når oppmerksom. Mindfulness fremmer bedre konsentrasjon og oppmerksomhet . Som hjerneforskning viser, men også forbedrer hukommelsen og hjelper i å lære. Traders kan hjelpe seg selv i bedre lese og forstå de komplekse mønstre og bevegelser i markedet ved å praktisere mindfulness .

 Reduserer emosjonelle trading . Mindfulness hjelper oss å regulere følelser . Den nåværende forskning forteller oss at hjernens emosjonelle sentrum er positivt påvirket av mindfulness praksis . Gjennom mindfulness , kan vi bli inokulerte mot emosjonell handel og emosjonelle flykapringer - bane av konsistent trading . Dette er et stort pluss for tradere .

 Utvikle en konsistent , nøyaktig perspektiv . Vi bor stede når oppmerksom. Vi ser virkeligheten helt klart . Tidligere hendelser ( recency skjevhet ) eller prognoser om fremtiden er mindre sannsynlig å påvirke handelen . Forstyrrende tanker som forårsaker dårlig trading atferd som nølende til å ta en handel og kutte vinnere kort kan bli mindre innflytelsesrike - for eksempel " Mine tre siste handler var tapere , jeg får bare sitte dette ut " ( tidligere hendelse ) eller " Denne handelen ser ut som det kunne gå mot meg , jeg bedre få ut " ( projeksjon av fremtiden ) . Mindfulness kan hjelpe oss med å utvikle det perspektivet at det sinnet sier er relatert til en handel er forventet og ofte relatert til det som til slutt skjer i markedet .

 Utvikle din Mindfulness Practice

Start med å sette av 5 til 10 minutter om dagen , øk tiden med praksis .

 

 Sitte stille og bare se pusten . Vær oppmerksom på magen stigende og fallende eller luften som strømmer over tipsene dine nesebor

 Legg merke til hvordan sinnet vandrer gjentatte ganger . Det vil skli inn i fortiden eller fremtiden . Returnere sinnet forsiktig til pusten og nåtid.

 Legg merke til hvordan du føler etterord .