fredag 28. mars 2014

Del Trading Verktøy og teknikker


 Tekniske analytikere gjøre bruk av diagrammer for å vise historien til prisen handling for et bestemt lager, for å best evaluere den sannsynlige retning for fremtidige bevegelser. Den tekniske analytiker har mange verktøy til rådighet som enten direkte eller indirekte , som stammer fra aksjekursen . Den tekniske analytiker bruker disse indikatorene for å hjelpe sin beslutning om når man skal inn eller ut av en handel , basert på hvilken type mulighet de prøver å utnytte . For den teknisk analytiker , er det tre hovedtyper av trading mulighet :

En . Trend handel ;

2 . Break - out handel , og

Tre . Tilbakeføring trading .

Trend trading er den vanligste og mest intuitive tilnærming til markedet handel . Ideen om trend trading er å angi en handel i løpet av en godt etablert opptrend , riding på baksiden av stigende priser , og lukke ut før trenden kommer til en slutt . Trend trading er ikke om å prøve å fange opp alle uptrend , men snarere en betydelig del . Filosofien trend trading er best husket ved hjelp av følgende analogi :

Ved å spise middag , er det bedre å ha mange små porsjoner og være fornøyd , enn å prøve og passe alt i én munnfull og choke .

Trend trading fungerer bedre i markeder som faktisk trending . Selv åpenbare , kan tradere ofte prøve å søke trading teknikker som ikke er egnet til dagens handelsmiljøetog stemningen i markedet . Legge inn posisjoner basert på trend trading signaler i en ikke - trending eller litt bearish markedet vil være skjebnebestemt for svikt . Som en tommelfingerregel , hvis en aksje handles under sitt 150 - dagers glidende gjennomsnitt , da aksjen er mer enn sannsynlig i et langsiktig downtrend tilstand. Hvis det er under sitt 21 - dagers glidende gjennomsnitt , da aksjen er mer enn sannsynlig på kort sikt downtrend tilstand. Som en trend trader , er det å foretrekke at prisen handlingen er over både 21 -dagers og 150 -dagers glidende gjennomsnitt .

Et konsept ofte oversett av tradere er markedsstøtte . For å bekrefte at en aksje er trending sterkt , og med støtte fra markedet , må oppføring signaler skje på relativt tunge volum . Faktisk , generelt , alle oppadgående prisbevegelser innenfor trenden bør være ledsaget av tunge volum . Dette kan kvantifiseres ved bruk av 50-dagers volum glidende gjennomsnitt , så vel som den 5 dagers glidende gjennomsnitt. Det foretrekkes å ha volumet av lager omsatt for et bestemt selskap over den 50 -dagers glidende gjennomsnitt, så vel som den 5 dagers glidende gjennomsnitt over den 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Typer av indikatorer vanligvis benyttes i handels trender er :

  ADX ;

  På Balance Volume ( obv ) ;

  Flere glidende gjennomsnitt ( MMAS );

  Relative Strength Index ( RSI ) , og

  Pris Oscillator .

En break- out handel utvikles etter en aksje har opplevd en pause i trending aktivitet ( dvs. perioder med konsolidering , akkumulering , eller andre lignende ikke- trending pris aktivitet) . Når prisen bryter bort fra denne perioden av ikke - trending aktivitet , oppstår muligheten for en break-out handel . Som en generell regel , jo lenger passivitet (tiden der en aksjekurs flat - linjer ) , jo større reaksjon ( jo større endringen i pris når perioden med inaktivitet utløper) . Break - out bransjer er en favoritt blant de som er i stand til å gjenkjenne den muligheten, som de presenterer høy sannsynlighet handler på en lav risiko .

Typer av indikatorer vanligvis benyttes i handels break- outs er:

  Bollinger band ;

  obv ;

  Glidende gjennomsnitt Convergence - divergens ( MACD ) , og

  Stochastic Oscillator .

Tilbakeføring handler kan ligne på break-out- trades , men dette er grunnleggende forskjeller . I en break- out handel , boder prisen aktivitet midlertidig , før de eksploderer i en bestemt retning . Tilbakeføring fag, som navnet antyder , omfatter en fullstendig reversering av en trend retning til det motsatte. Det vil si at prisen handling reverserer trenden retning uten en periode med konsolidering , akkumulering , eller noen åpenbar periode av ikke trending aktivitet . Reversering oppstår oftest etter det har vært en kraftig nedadgående rally i prisen handling - i blind panikk markedet brutalt driver prisene nedover bare å innse at i prosessen aksjen har blitt drastisk undervurdert . Dette gir mulighet til å kjøpe en aksje til en sterkt rabattert pris og markedet oppfører seg deretter.

Dette trading mulighet presenterer den mest mengden av risiko , men kan også produsere den største mengden av gevinst for varsling trader . Traders utkikk etter disse mulighetene må være på vakt mot " dead cat bounce " , der aksjer kan returen etter et betydelig lavmål gi indikasjon på reversering handel , bare for å plutselig gå tom for fart og fortsette nedover raser nedover . Markedsstøtte må overvåkes nøye for denne type handel .

Typer av indikatorer vanligvis benyttes i handels break- outs er:

  Trendlinjer ;

  obv ;

  Count -back oppføring;

  MACD ;

  Bollinger band ;

  RSI , og

  Stochastic Oscillator .

Gitt at trenden trading er den mest grunnleggende formen for strategi tilgjengelig for teknisk analytiker , er det ofte anbefales at denne formen foretas for nye handelsmenn til markedet . Når tilliten er bygget og den næringsdrivende har blitt vellykket bruk av denne type handel , oppmåling for break - out handler kan følge . Tilbakeføring trading presenterer mest problemer , og bør være siste foretas .