fredag 28. mars 2014

Noen grunnleggende av Futures Trading


 Mens, når vi kjøper eller selger aksjer, vi er faktisk å kjøpe eller selge aksjen nå . La oss forstå begrepet futures handelen i detalj : Futures Trading : Det er en type finansielle kontrakter der to partene inngår avtale om å kjøpe eller selge bestemte aktiva for fremtidig levering på tiden besluttet rate. Det er i utgangspunktet å kjøpe ting som selger ikke har produsert på bestemt hastighet . Det er i utgangspunktet sikring av risiko og spekulere heller enn faktiske utveksling av fysiske varer . Derfor er futures håndtering ikke bare styrt av kjøpere og selger heller etter spekulant i tillegg . Denne praksisen med trading er ekstremt risikofylt og væske . På ett tidspunkt kan man gjøre inntekter fra liten investering og på andre stadium man kan være løsere . Fremgangsmåten ifølge denne omsetning er svært komplekse og vanskelige å bli forstått av vanlige mennesker .

Eiendeler på trading: Eiendelen av trading kan være både fysiske varer og finansielle eiendeler . Fysiske varer omfatter landbruksvarer , husdyr og kjøtt , energi , edle metaller, sjeldne metaller, industrimetaller , mineraler , miljø varer, osv. Finansielle eiendeler selges i futures handel kan være valuta, verdipapirer og immaterielle eiendeler .

Typer av futures handelsmenn : Det er to hovedtyper av futures handelsmenn : Hedgers og spekulanter. Hedgers er produsent av råvare og sett avtale for å beskytte dem fra hyppig endring av prisene . Foruten fysiske varer, banker , forsikringsselskaper, verdipapirfond , pensjonskasser, etc også falle i hedger ramme av trading . Spekulantene er autonome tradere og investorer som inngår avtale om deres sterke prediksjon for å generere inntekter fra fremtidige kontrakter .

Noen fakta om futures trading er markedsbevegelsene er for komplisert å forutsi presist . Priser og trenden varierer marginalt og ofte. Dette er det grunnleggende futures trading . Man kan lett få lære de grunnleggende fakta om denne trenden av handel enkelt. Folk er interessert i denne handelen kan investere penger . Man kan også holde megler som har full tak i felten . Risikoen for tap eksisterer i futures trading . Historisk avkastning er ingen indikasjon på fremtidige resultater .