onsdag 31. juli 2013

4 Day Trading tips for nybegynnere


 Tips # 1 - Fokus på en eller to teknikker Only

Det er mange teknikker som man kan bruke når det kommer til day trading. Men hvis du ønsker å være vellykket, vil du bare fokusere på en eller to av disse teknikkene. Hvorfor? Vel grunnen er veldig enkel. Det er mye bedre å være stor på et par ting så middelmådige på mange ting. Ideen er å bli så kunnskapsrik i noen teknikker som du blir en ekspert på disse områdene. Når du blir en ekspert på noen få utvalgte områder, vil du være i høy etterspørsel, og vil til slutt være i stand til å tjene mer penger.

Tips # 2 - Be A Great Money leder

Å være en vellykket dag handelsmann du må være en stor pengene manager. Du må vite når du skal ta en risiko og når man ikke skal. Du bør risikere ikke mer enn 2% per stilling. Målet er å sørge for at du kan leve for å handle en annen dag. Hvis du blåser det hele i bare én dag hvordan kan du forvente å noen gang bli en god trader? Den beste av de beste vakt over sine kontoer som en hauk. De har aldri legge for mye i en posisjon. Hver posisjon er svært liten, så uansett hva som skjer, vil det ikke ha en stor innvirkning på deres konto. Når kontoen begynner å vokse, bør du risikere enda mindre enn 2%.

Tips # 3 - Du må være komfortabel med usikkerhet

Day trading er svært risikofylt virksomhet. Du vet aldri hva som kommer til å skje fra ett minutt til det neste. Hvis du er redd for å tape penger, eller du ikke liker vet ikke hva sluttresultatet blir, er sjansen stor for day trading er ikke for deg. Mange nybegynnere har en hard tid å håndtere usikkerheten i en handel. De blir veldig redd og ute av stand til å ta gode beslutninger. Men hvis du ønsker å være en vellykket dag handelsmann, må du komme forbi at frykt.

Tips # 4 - Du må være villig til å ta personlig ansvar

Å være vellykket på day trading du må være vilje til å ta ansvar for alle og alt du gjør. Hvis du gjør en dårlig handel, er det på deg. Det spiller ingen rolle du fortalt deg om det. Du var den ene for å gjøre handel slik at du er ansvarlig. Stor handelsfolk vet at enhver handel de gjør, det være seg god eller dårlig, er helt på dem.