onsdag 31. juli 2013

Day Trading For Beginers - Hva du bør vite?


 Som en dag handelsmann jobben ville være å kjøpe og selge aksjer gjennom hele dagen. Noen tradere ønsker at aksjekursen til å stige, mens andre ønsker at aksjekursen til å falle. Uansett, er det én ting som alle dagen handelsfolk har til felles at de leter etter en måte å tjene raskt. Dag handelsfolk sjelden, om noen gang å holde en aksje over natten.

Vanligvis vil de bare lager for noen få sekunder eller noen få timer. Hold et lager lenger ville bli betraktet som for risikabelt. Målet er alltid å komme inn og ut av en aksje og tjener penger så raskt som mulig.

De to hovedtyper av Day Traders

Når det kommer til dagen handelsfolk, er det to hovedtyper. Scalpers og momentum handelsmenn. Scalpers trade aksjer virkelig rask. Som de spiller et spill av varm potet. De raskt kjøpe og selge store mengder aksjer i et svært kort tidsrom. Deres mål er alltid å lage et lite beløp per aksje mens du tar minimal risiko.

Momentum handelsfolk derimot fokus på å identifisere og handel aksjer som er i en bevegelig mønster i løpet av dagen. Deres mål er enkel. Kjøpe aksjer på bunnen og snu seg rundt og selge den på toppen.

Det er også svinge handelsmenn som er svært lik dag handelsfolk. Den store forskjellen er at swing handelsfolk vil jobbe lenger timer og holder på til lager mye lenger. Vanligvis for mer enn en dag. Swing handelsfolk faktisk har sjansen til å gjøre mye mer penger da dagen handelsfolk fordi de har lengre arbeidsdager og ta mye større risiko. Day tradere vil avvikle sine aksjer på slutten av dagen mens swing handelsfolk vil holde deres over natten.

Et par ord du bør vite

Spread - En spredningen er forskjellen mellom gjeldende bud og dagens prisforlangende for sikkerheten i spørsmålet.

Volatilitet - Dette er et begrep som du vil høre ganske ofte. Flyktighet refererer til hastigheten som prisen på lager går opp og ned. Hvis prisen beveger seg i begge retninger raskt i løpet av kort tid, er det å betrakte som høy flyktighet. Hvis prisen ikke beveger seg veldig mye, er det ansett som lav volatilitet.

Tick ​​- En hake refererer til de ulike skift og endringer som påvirker en aksje verdi. Det er den minste mulige bevegelse i prisen på en aksje.