søndag 21. juli 2013

Kredittspreader er altfor risikabelt for nybegynnere!


 I dag vil jeg snakke om hvordan å handle kredittspreader, noen av de risikoene som er involvert, og også hvordan du kan håndtere disse risikoene. Med dette alternativet strategi er du ute etter å lage små månedlige gevinster samtidig unngå noen store tap. For å unngå disse store tapene du kunne:

En. Selg de sprer så langt bort fra dagens pris som mulig - På denne måten lager blir nødt til å flytte ved et stort beløp i løpet av kort tid for deg å lide store tap. Du kan sette opp ganske konservative kredittspreader som vil tjene hvis markedet faller med mindre enn si 8-10%.

Ett poeng her er at dette er bare å se på handelen på utløpet. Hvis aksjen beveger seg veldig raskt mot deg, selv om det bare er 4-5%, vil du lide urealiserte tap, og det er her du må lære å håndtere og justere handel hvis det er nødvendig. Hvis du tror markedet vil være i bevegelse mot din posisjon, så bør du avslutte handelen før tapet blir noe større. Stoppe tap er også en viktig del av å administrere denne strategien.

2. Stopp Tap - Du bør sette en maksimal grad av tap før du avslutter posisjon. Jeg liker å bruke en 200% regel som er ganske vanlig for opsjoner selgere. For eksempel, hvis premien jeg fikk når handelen åpnes var $ 0,23, ville jeg lukke handel hvis spredningen steg til $ 0.69. På denne måten vil jeg være ute av handelen lenge før jeg traff min maksimalt tap punkt.

En av de mest sentrale risiko med denne strategien er en plutselig og svært skarpe trekk mot deg (vanligvis dette skjer på nedsiden, så er mer relevant for selgere av oksen satt oppslag). Hvis du er bekymret for at dette skjer, kan du alltid inn en stop loss ordre bare på solgt alternativ. Ved å gjøre dette, hvis markedet beveger seg raskt, vil du få ut av solgt alternativ, begrense dine tap og holder bare den lange alternativet som kan ende opp med å gjøre en fortjeneste hvis markedet fortsetter i den retningen. Disse gevinstene vil hjelpe, og kan potensielt selv overgå tapene gjort på solgte alternativet. Hvis du er bekymret for en "flash crash" type hendelse, er dette en måte å beskytte deg selv.

3. Markedsanalyse - Snakker av flash crash, du virkelig trenger å være en erfaren investor i aksjer før du bruker kredittspreader som alternativer strategi. Du må være i stand til å analysere markedet og bestemme utviklingen av hvilken vei markedet er mest sannsynlig å gå. Vanligvis bestandene favorisere minste motstands vei. Før flash crash, hadde markedet vært ganske bearish, så ville en erfaren investor har solgt samtale sprer stedet sette sprer seg. Bjørn ringe sprer ville ha vært lønnsomme i løpet av flash crash til tross for økningen i volatiliteten.

4. Handel indekser ikke enkeltaksjer - Indekser har generelt mye lavere volatilitet enn enkeltaksjer og av denne grunn, jeg sjelden bruker denne strategien på enkeltaksjer. Ved hjelp FFIV som en fersk eksempel på en bestemt dag, det var en negativ reportasje og aksjen falt ca 20%. Mens det er mulig, er det utrolig sjelden at du ville se en indeks faller med dette mye på en enkelt dag, men det skjer mer regelmessig med enkeltaksjer spesielt tech eller kapitéler aksjer. Bid-ask spread er også lavere for indekser betyr at du ikke lider en likviditetspremie.

I sammendraget, kredittspreader er en god strategi for opsjoner tradere, men du må forstå all risiko først og også hvordan å administrere og justere handel. Det er et mellomliggende nivå strategi og ikke en som jeg vil anbefale for nybegynnere.