fredag 28. mars 2014

Tilvalg Wiz - No Nonsense Option Trading


 Tilvalg Wiz , akkurat som navnet sier er en alternativer trading tjeneste som drives av to gentleman , Mike og Dan som sammen har over 29 års erfaring handel av aksjer og opsjoner . Alt fra enkel samtale / sette spiller til diagonale sprer til sommerfugl sprer seg, det er alt her slik at du kan tjene uansett hva markedet gjør .

Deres mål er å generere avkastning på 5 % til 8 % månedlig . Hvis du er ute etter å treffe hjemme går , er dette ikke stedet å lete , som de fokuserer på å hjelpe deg gjøre konsistent gevinster hver måned . Det er en og annen 30 % til 50 % avkastning , men ikke forvent at hver gang . Disse gentleman er her for å hjelpe deg å tjene en jevn fortjeneste samtidig som risikoen til et minimum .

Dersom du aldri har handlet opsjoner før , ikke bekymre deg , alt arbeidet er gjort for deg , slik at alt du trenger å gjøre er å ringe til megleren din og lese av detaljer om handel med dem . Dette er et flott alternativ hvis trading er ikke full tid yrke . Hvis du er en selv regissert trader , er det ikke så vanskelig å få taket på å legge inn ordrene selv som de fleste online meglere bestiller sidene er enkle å følge. Og som tiden går , vil du få en bedre forståelse av de ulike bransjer . Ettersom de fleste alternativer , ca 77 % , utløper verdiløs , setter Option Wiz oddsen i din favør ved å selge premiene i stedet for bare å kjøpe en rett anrop eller sette .

Bekymret løpet trading? Bare de beste handlene er tatt , noe som resulterer i ca 8 - 10 høy sannsynlighet handler per måned .

Dessuten er melding sendt av all handel anbefalinger via e - post , Twitter , Facebook , eller RSS- feed, og alle nye fag og lukking av handler sammen med begrunnelsen for handelen , det beløpet du risikere , overskudd rekkevidde, maks belønning pris , detaljer om handel , og krav handel (kost) , vises også rett på hjemmesiden slik at du vet hvorfor av handelen .

Handel anbefalinger er basert på en $ 10.000 startbalanse. Hvis du har mer enn det, bare justere dine ordre om å handle flere kontrakter for å møte risikoparametere og vice versa . Handler er oppsett for å ha et tap på ikke mer enn 5 % av saldo per handel. Det er også en kul liten verktøy , en streaming ticker som viser dagens handler.

En siste ting, den beste delen om disse gutta ? Ingen ekstra lange salg siden prøver å overbevise deg om at deres produkt er det beste.