fredag 28. mars 2014

De ti vaner med svært vellykket handelsfolk


  Hva er en Traders tankesett ?

Når en ny trader steder en handel , de alltid tror det vil være en vinnende handel . Hvis handelen er en vinner den næringsdrivende vil oppleve positive følelser ( lykke , eufori og noen ganger også en følelse av uovervinnelighet ) . Hvis på den annen side , er handel en tapende handel , opplever at trader en rekke negative følelser , skuffelse , sinne og ( hvis det er en stor taper ) vil de oppleve skyldfølelse og smerte .

Når en erfaren og lønnsom trader steder en handel de vil gjøre det med en helt annen tenkemåte . Først og viktigst , vil de vite hva den historiske sannsynligheten for at handel enten vinne eller tape faktisk er . Dernest vil de også vite hva de forventet ( eller Profit Factor ) av handelen vil være, og for det tredje , vil de ha akseptert risikoen . Uansett hva som skjer med det enkelt handel , vil den erfarne trader oppleve lite ( eller ingen ) positive eller negative følelser .

Dette er fordi de har utviklet en tradere tankesett

 Hvorfor tenkemåte kan være forskjellen mellom suksess og fiasko

Etter den nye trader har stengt sin handel og booket et overskudd de nå tror at å tjene penger er lett . De går på jakt etter den neste vinnende handel. Hvis de hadde noen form for strategi , og de ikke kan finne en handel som tilfredsstiller deres krav , kan de bare finne noe som ligner i håp om det vil opptre på samme måte . De kan risikere mer av sin kapital (tross alt , er de lykkes nå ! ) . Nå kan anta at de har en annen vinner . På dette punktet , bilder av fancy biler og betale av boliglån tidlig begynne å vises i deres sinn . De forestille avslutte jobben sin og handel heltid . De handler utelukkende på følelser og uunngåelig , når ting begynner å gå galt , har de absolutt ingen anelse om hvorfor og hvordan å fikse det .

Samtidig våre erfarne og vellykkede trader fortsetter å handle sin " edge ". De fortsetter å følge et sett av utprøvde og pålitelige handelsregler . På hver enkelt handel , de vet hva den historiske sannsynligheten for suksess er , og for hver handel de har akseptert risikoen for å miste . De vil også ha på plass en strategi for å beskytte sin kapital skal de oppleve et løp av tapere som dette er alle en del av å opprettholde sin tradere tankesett .

 De 10 Habits av vellykkede handelsfolk '

En . Bestem deg for størrelsen på din trading konto

Hvorvidt dette er $ 10.000 eller $ 1,000,000 du trenger å allokere og ring gjerde pengene du kommer til å handle med. Ikke bare er dette psykologisk fordel , er det også viktig da det gjelder å definere din maksimal risiko per handel (som jeg diskutere senere )

2 . Ha en trading-strategi

Det spiller ingen rolle om dette er basert på fundamental eller teknisk analyse . Du må utvikle en strategi som fungerer for deg .

Tre . For hver handel har en klart definert exit -strategi

For hver handel du plassere , definere både overskudd mål og din stop loss . Plasser både stopp og fortjeneste umiddelbart du plassere din handel . Lære hvor du vil plassere stopper og resultatmål er et tema som fortjener sitt eget innlegg , men i forbindelse med dette stykket , bare vet at du må vite hvor ( eller når) du kommer til å avslutte handelen

4 . Lær å akseptere risikoen hver gang du går inn i markedet

De fleste tradere snakker i prosenter når du arbeider sine stopp ( et stopp er det høyeste beløpet du vil tape dersom handelen går mot dere) . Målet for en maksimal Stopp av 2 % av kontoen din ( så for en $ 10.000 -konto , som betyr at maksimalt tap per handel bør settes til $ 200 ) . Dette beløpet er din risiko - bli komfortabel og akseptere at hver eneste gang du går inn en handel , kan du miste 200 dollar. Er du komfortabel med dette ?

5 . Vet hva sannsynligheten for suksess er for hver handel du plass

Ditt Vinn / tap ratio definerer din sannsynlighet. Hvis du ikke har en trading historie , deretter bruke dine backtested resultater . Når du plasserer handelen minne deg selv på sannsynligheten for å vinne på den aktuelle handel .

6 . Hold deg til planen din

Når du har en plan , og du vet at sannsynligheten for å vinne , og du er komfortabel med risikoen du tar , hold deg til planen . Ikke avviker . Dette er ekstremt vanskelig , men du har gjort alt beinet arbeidet , så du må nå utvikle disiplin til å feste med planen . I Trading i sonen , forklarer Mark Douglas en metode som kan brukes til å feste med en plan . ( Det var en stund siden jeg leste boka , men jeg forklare min forståelse av hans metode nedenfor)

Tildele en to ukers periode hvor du vil bare handle en strategi

Registrere hver enkelt handel i din handel journal handel journal

For hver handel du gjør posten om du fulgt strategien til punkt og prikke , eller om du merkelig . Hvis du merkelig noterer hvordan og hvorfor

Ikke bekymre deg for P / L , bare handel strategien som om livet var avhengig av det

Etter to ukers perioden er over, gjennomgå resultatene -

Delt ut handlene du har gjort der du fulgte planen . Hva var det vinn / tap ratio , hva var Profit Factor . Visste strategien prestere i henhold til forventningene ? Hvis ja , så flott , du har bevist for deg selv at strategien er en god en, og at du kan følge din plan .

Hvis strategien ikke utføre til forventningene , så du vet at du trenger å revidere strategien ( i motsetning til tankesett ) .

Deretter gjennomgå alle handlene du har gjort der du ikke følger planen . Hvordan fikk de utfører ? Sannsynligheten er at de utførte verre enn fag hvor du fulgte planen . Hvorfor tok du handler - Hva følelser var involvert , for eksempel hadde du bare opplevd en rekke vinnere , og der føler euforisk ? Eller hadde du opplevd en serie med tap og hvor jage profitt ?

Forstå hvorfor du ikke kan holde seg til en plan er en flott måte å jobbe ut hvordan du kan gjøre endringer for å gjøre deg i stand til å følge planen . Alltid tradere vil finne at disse handlene er som et resultat av å ikke ha en plan som er godt definert . Gå tilbake til tegnebrettet før du har en plan som dekker off satt opp regler og exit-strategier .

7 . Ha en porteføljenivå Stop loss

Fordi handel er et spill av sannsynlighet , er det en mulighet for at du vil oppleve en rekke med tapere . ( Forutsatt en strategi har en 60 % seier / tap ratio , det er en 6,4 % sjanse for å miste tre påfølgende handler ) . Ha en plan for å stoppe handel etter en serie .

8 . Ha realistiske forventninger

Mange starter handel etter å ha lest historier om hvordan det er mulig å gjøre 100 % + avkastning per år . Det er mulig å gjøre eksepsjonell avkastning imidlertid for å gjøre disse typer avkastning må du enten være å ta eksepsjonell risiko eller du må være en eksepsjonell trader . Å bli en eksepsjonell trader tar år , tar eksepsjonell risiko vil uunngåelig føre til ruin . Ikke gå i denne fellen . Still og administrere dine egne forventninger . Å gjøre 20 % avkastning på kontoen din er en god avkastning ( hvor ellers kan du gjøre disse typer avkastning? ) .

Ditt første mål , bør være å bryte selv . Ifølge mange ressurser , 90 % av handelsmenn mislykkes . Betydning hvis du kan bryte selv vil du være i 10 % av de som er " lykkes " eller på vei til å lykkes .

Din andre målet bør være å bli konsistent . Prøv og utkonkurrere en av aksjemarkedet indekser ( median avkastning på S & P fra 1988 var 10,88 % )

De siste to Top tips i denne listen er hentet direkte fra Mark Douglas og hans bok Trading i Zone - Jeg vil forlate deg å vurdere sin mening og hvor viktige de er

9 . Minn deg selv på at alt kan skje

10 . Du trenger ikke å vite hva som skal skje videre for å tjene penger