mandag 2. september 2013

WorldSpreads gjennomgang


 WorldSpreads pleide å være kjent som Del Spread (du kan se hvorfor de skiftet navn!) Og er børsnotert på London Alternative Investments Market. De har gått i mange år og har bygget opp en meget sterk rykte for å tilby en ypperlig service til sine kunder, fra sitt hovedkontor i London. Ikke bare har de markeder i London, men over hele verden på steder som Malaysia og Sør-Amerika.

Den første, og kanskje viktigste å diskutere WorldSpreads tilbud er sprer det gir til sine kunder. 1 poeng sprer pleide å være nok til å tiltrekke seg kunder gjennom et selskaps dører, ikke noe mer, men som de fleste av firmaene tilbyr markedene på denne frekvensen. WorldSpreads har innsett dette og tilby 0% sprer seg på sine mest populære markeder. Dette tilbudet er kun tilgjengelig for platina kontohavere og det er viktig å vite at denne kontoen er kun tilgjengelig for hyppige tradere som opprinnelig innskudd ten thousand pounds på sin konto.

Selv om 0% sprer tilbudet er kun tilgjengelig for platina kontohavere, det er virkelig en stor selger punkt og bør lagre de som oppfyller kriteriene en massiv mengde penger.

En annen ting som er verdt å nevne er gratis tilbud som WorldSpreads dag fremmer. Alle nye kunder kan få seg £ 300 i gratis penger på kontoen sin, bare ved å åpne et anlegg, innskudd £ 500 og plassere et par spill. Det eneste problemet med denne kampanjen er at det ikke er åpent for platina kontoer og i utgangspunktet betyr at du ikke er i stand til å motta gratis £ 300 og dra nytte av 0% sprer seg. Når dette er sagt, hvis du handler den slags penger som kreves for å kvalifisere seg til platina-konto, er det sannsynlig at £ 300 ikke vil gjøre mye av en forskjell for deg.

Vi har kontaktet WorldSpreads kontaktsenter på mange forskjellige anledninger, for å snakke med både kunden tjenester team og arbeider skrivebord. Vi har aldri hatt noen problemer med heller, og har alltid funnet dem til å være høflig og hjelpsom. Merk at det er en e-postadresse som kan kontaktes for de av dere som ikke liker å snakke i telefonen!

For å oppsummere, er WorldSpreads en av de mest imponerende spredt betting selskaper på markedet. Ikke bare gjør de tilbyr en svært stabil, brukervennlig plattform, men de gir de strammeste sprer seg på markedet, en stor ny konto tilbudet, topp kvalitet og lave marginkrav.