mandag 2. september 2013

Fordeler med Emini Trading


 Det finnes et stort antall forskjellige markedet biler du kan dagen handle i. Hvorfor velge Emini trading over alle de andre alternativene? Det finnes en rekke grunner. Nedenfor er noen av de viktige beslutningstakere:

Lav Decision Tetthet

Når du er day trading, må du ta beslutninger raskt og effektivt. Den beste måten å gjøre dette på er å redusere antall avgjørelser du har tilgjengelig for å gjøre. Dette kan virke mot intuitivt, men faktum er at økt avgjørelsen vekt gjør det mye vanskeligere for deg å dag handel effektivt. Aksjer, for eksempel, er ekstremt vanskelig å handle effektivt. Det finnes tusenvis av forskjellige aksjer du kan handle, og hver og en er høyt korrelert til den generelle markedet retningen og industrikonsern aksjen er i, som betyr at hver gang du handler i aksjen du må ta hensyn til en bestemt lager aktivitet, næringshovedgruppen , og totalmarkedsutvikling på en gang. Disse barrierene mot besluttende render aksjer utfordrende og farlig for day trading.

Emini trading og lignende aksjeindeks markeder redusere dybden i beslutningsprosesser på ett spørsmål: Hvilken retning er markedet går? Dette frigjør deg til å ta bedre evalueringer av dine indikatorer i å svare på det spørsmålet, i stedet for å multiplisere de nødvendige nivåer av analyse.

Volatilitet

Obligasjoner ikke gå fort nok til å gjøre day trading lønnsomt. Råvarer kan fungere på samme måte, eller felle deg i grenseverdier trekk, som låser opp din kapital og tregere omsetning i kraft av sin egen volatilitet.

Emini trading på den annen side ikke lider av disse volatilitet spørsmålene, Emini markedet har betydelig intra-day volatilitet.

Tilgjengelighet

De utenlandske valutaveksling markedet er også uegnet for day trading fordi den ikke leverer volum data. Volum data er viktig å skille små volumer amatører handelsfolk, som ofte savner viktige vendepunkter i markedet og ikke forårsake betydelige trekk av sine egne, fra profesjonelle tradere, som klarer å forutse markedsbevegelser og fremskynde endringer med sine aktiviteter. Denne teknikken er en nøkkel til effektiv day trading som slett ikke er tilgjengelig med Forex.

Emini trading tilbyr denne type volum data, så det er mulig å bruke utenlandske / amatør indikatorer for å handle mer effektivt. I dag trading, er det viktig å ha så mye informasjon om dine handler som mulig, i motsetning til en flom av informasjon av tvilsom relevans (feilen av aksjemarkedet). Emini trading tilbyr en balanse av informasjon, volatilitet og lette-av-bruk som er uten sidestykke.