mandag 19. august 2013

Handel som en proff


  Forberedelse for day trading som en proff

Planlegg din handel og handel planen. Det første trinnet i dag "trading som en proff" er forberedelse. Dette innebærer, risikerer de finansielle instrumenter til handel og strategier for beste inngangspunkt, handel styring, kontroll og penger ledelse. Ingen seriøs dag trader noensinne vil angi en handel uten først å sjekke den økonomiske nyheter. Det er viktig å vite tid og dagen for alle viktige økonomiske nyheter før du vurderer å legge inn en handel. Bare uforsiktig tradere bort økonomiske nyheter. Du kan sjekke økonomisk på Yahoo / finans, Google / finans og på MSN / penger. Du vil deretter bestemme hva du skal handle ut fra fundamentale forhold eller teknisk analyse.

Som en dag handelsmann, vil du respektere åpningen klokken i London på 3 am Eastern Time, 8 am London tid og New York åpningen klokken på 09:30 Eastern Time, 14.30 London tid. Du vil vente til åpningen bjelle før du legger noen handler. Etter tilberedning, det er åtte trinn for dagen "trading som en proff".

 Første trinn etter dag trading forberedelse: 5%-regelen

Det er viktig å forstå på et tidlig stadium at day trading innebærer risiko. Ingen trading vedtaket risikerer gratis og vil inneholde noen elementer av risiko. Traders må beskytte sine handelspartnere kapital til enhver pris. En enkel regel av penger og risiko kontroll er å bruke bare fem prosent av din trading konto. Hvis du åpner fem bransjer, den totale mengden av penger bevilget til disse fem bransjer bør ikke overstige fem prosent av din trading konto. Når du kommer til fem prosent, trenger du ikke plassere noen flere handler.

 Andre trinn i dag trading som en proff

Svært ofte vil tradere handle under London økten, New York økten og den asiatiske økten. Det er vanlig å gå glipp av en god natts søvn, og å handle uten pause. Det viktigste problemet i denne saken er over trading. For hver handel, må tradere betale sin på grunn av deres meglere i form av provisjoner. Det er viktig å kontrollere antall handler som du tar for å unngå å betale for mye i provisjon. For å unngå å ta ubrukelige handler for gleden av å være i en handel, bør tradere alltid stille dette spørsmålet: er det verdt å være i denne handelen? Den forventede belønning må overstige minst dobbelt så stor risiko. Risikoen-belønning ratio må alltid vurderes før vi går i handelen.

 Tredje trinn i dag trading som en proff

Når du kjøpe eller selge når det er på tide å kjøpe eller selge på rett sted, er at en seier. På den annen side, når du selge eller kjøpe på feil tidspunkt og på feil sted, er det et tap. Muligheten til å gjøre gode beslutninger raskt og å tyde språket i prisen eller språket til momentum indikatorer vil tillate en dag trader å handle som en proff. Day trading er en alvorlig konkurranse som ligner på amerikansk fotball eller rugby. Når man kjøper en annen selger. Derfor bør man bruke riktig strategi for hver handel utfordring. Ved hjelp av trending strategier under trending periode og utvalg trading strategi under lav volatilitet perioden.

 Trinn fire i dag trading som en proff

Ved hjelp av indikatorer i dag trading En av grunnene til at handelsmenn mislykkes i day trading er fordi de misbruker eller misforstår indikatorene. Mange indikatorer er bare å gjenta mønstre av prisen. I virkeligheten er de forskjellige versjon av prisen. Ingen indikatorer kan noensinne erstatte prisen, nummer én indikator.

Prisen er det universelle språket av alle handelsmenn og legger ikke skjul på noe. Traders må holde øynene vidåpne og prøve å forstå hva prisen er avslørende. Det er mange indikatorer men prisen forbli den samme. Den beste tilnærmingen når day trading som en proff er å se på prisen først før du ser indikatorene. Neste igjen se på prisen før vi går i handelen.

Det er viktig for handelsmenn å lære å mestre hver indikator på at de bruker, og å bli flytende i språket av prisen. Hvis man har å selge til hver overkjøpt treg stokastiske og kjøp hver oversolgt langsom stokastisk, vil markedet aldri trend. Misbruk av den langsomme stokastisk har forårsaket tradere mer tap enn noen annen indikator. Day trading er forskjellig fra gambling og gambling er forskjellig fra dag trading som en proff.

Vennligst handel som en proff eller lære å handle som pro.

 Trinn fem i dag trading som en proff

Forståelsen av stabile datum i markedet

"En stabil data er en sannhet, er det en konstant. Et stabilt data er noe som forblir intakt selv i et kaotisk miljø".

Det finnes mange stabile nullpunkt i markedet. De Fibonacci og projeksjoner, Elliott wave teori, høyere tidsramme kontrollerer alle lavere tidsrammer, markedet mønstre (ikke chart mønstre) og mer.

En av feilene som de uvitende tradere gjør er å bruke indikatorer eller andre forretningsvilkår verktøy uten å betale oppmerksomhet til stabile datum i markedet. Trading beslutninger sammen med stabilt datum vil tillate tradere å oppnå konsistente vinne handler. Svært ofte tradere vil krenke stabilt datum i markedet, bare for å miste seriøs mengde penger.

I løpet av tredje Elliott wave i opptrend, uvitende handelsmenn, vil være opptatt selge, fordi mange indikatorer gir signaler om å selge, når smarte pengene er opptatt kjøper. Denne enkle uvitenhet om stabile data over Elliott wave teori vil koste tradere penger. I en synkende, i tredje Elliott wave, når smarte pengene er opptatt selger, vil tradere som er trading indikatorene, i stedet for handel prisen, og bryter alle stabile datum av markedet svært ofte ikke klarer å kapitalisere på muligheten til å selge , eller for å øke sin profitt, men i stedet vil tape penger. En annen stabile data i markedet er det markedet mønstre, ikke chart mønstre.

Markedet mønstre er: Trend - Pause - Trend. Markedet vil trend, markedet vil ta en pause (konsolidering periode eller lav volatilitet periode) og markedet vil trend igjen.

Evnen til å mestre markedet mønstre vil tillate tradere å sette sammen den riktige og beste strategien for å oppnå konsistente vinne handler. Er gyldige testet og testet på nytt trending strategier for perioder med markedets ubalanser På den annen side, balanse markedet regler for innreise og utreise er for balanse markeder.

Som kan du se, kan kunnskap, forståelse og riktig anvendelse av den stabile datum i markedet ikke unngås.

 Trinn seks i dag "trading som en proff"

Tid og sted for handelen

Svært ofte tradere vil vite om prisen vil gå ned eller opp, men de vil være galt om tid og sted. Når og hvor du skal gå inn i handel med hell. Forskjellen mellom en konsekvent vinnende trader og en konsekvent sjenerøs taperen er evnen til å gjenkjenne den tiden og stedet for å gå inn i handelen. Ved hjelp av en høyere tidsramme med en lavere tidsramme, vil tillate tradere å gå inn i handelen til rett tid. Imidlertid er forståelsen av språket i prisen er nøkkelen til beste inngangspunkt. To spørsmål tradere bør alltid stilles er:

Er det den beste tiden å gå inn i handelen?

Er dette det beste stedet å gå inn i handelen?

Dette handler om å finne gyldige "hot spot trading soner"

Det er vanlig å få en gyldig handel signal til feil tid og på feil sted, men smarte handelsmenn vil vente til prisen for å nå den beste inngangspunkt før vi går i handelen. Et typisk eksempel på dette er en selge eller kjøpe signal innenfor Bollinger band (50,2). Disse ufullkommenhet er vanligvis rettet av markedet når prisen er presse raskt til kanten av Bollinger (50,2). Vanligvis vil uvitende handelsfolk taper. For å oppnå konsistente vinne handler, er det viktig å gå inn i handelen til rett tid og på rett sted.

 Trinn syv i dag "trading som en proff"

Disiplinen

Det første trinnet i å bli en disiplin trader er viljen. Seriøse forhandlere vil på en scene oppdage roten av svikt deres. Etter å ha mistet rikelig og konsekvent, etter en ærlig analyse av sine handelspartnere omstendigheter, vil de finne ut at, mangel på disiplin som hindrer utviklingen deres og vil være villig til å ta de riktige trinnene. At realisering og vilje er de første trinnene i å vedta en profesjonell tilnærming til handel.

Tre ting er viktige

1 / Den første er gode penger forvaltningsplanen

2 / Det andre er et testet og testet på nytt "gyldig handelssystem"

3 / Den tredje er selvkontroll.

En av de enkleste, men kraftig pengene ledelse reglene er: aldri noensinne avsløre mer enn fem prosent av din trading konto for risiko til enhver tid. Aldri noensinne. Du kan love oss det, vil du være disiplin nok til å følge denne enkle pengene ledelse regelen. Hvis du plasserer ti handler, må den totale mengden av disse ti handler ikke overstige fem prosent av hele trading konto. Og når du tilbringe fem prosent, vil du vente til du lukker noen bransjer eller du tjene mer penger før du igangsetter en handel.

Ingen andre vil gjøre det for deg. Valget og beslutningen er ditt

Det er hundrevis av handelssystemer, men få kan tåle varmen på dagen handel som en proff. En gyldig handelssystem omfatter minst én stabil datum og gir prioritet til pris, nummer én indikator. Handelsfolk vet at vi er trading prisen ikke indikatorene. En gyldig trading system er et trading verktøy, men som alle andre verktøy, må man lære å mestre det og bli flytende i å bruke det. Det er ikke tilstrekkelig å ha en gyldig trading system, men å vite og å forstå hvordan den skal brukes. Dette krever total disiplin. Svært ofte tradere vil gå fra ett system til neste system uten å oppnå konsistens. Noen tradere vil ikke teste systemet før hånd eller vil mislykkes i å gjøre seg kjent med systemet. Alle profesjonelle tradere har sine handelssystemer som de har testet, testet på nytt og forstå. Profesjonelle tradere følge sine handelssystemer religiøst, men ikke blindt. Trading systemer er avgjørende i dag trading og vil hjelpe tradere i handel som en proff. Men ingen trading system noensinne vil erstatte en trader. En trader uten gyldig handelssystem er vanligvis inkonsekvent i hans eller hennes avgjørelser. Eksempler på handelssystemer som fungerer er "TSTW24", "TSTW SYS 08".

Vær oppmerksom på at ikke alle handelssystemer er gyldige handelssystemer. En gyldig handelssystem må innarbeide prisen, og minst en stabil nullpunkt. Og en trading system er ikke en trading robot. Traders må alltid være ansvarlig for alle sine handelspartnere beslutninger.

Selvkontroll og dag "trading som en proff"

Å vite hva slags trader du er er begynnelsen på selvkontroll i handel. Er du en aggressiv trader? Er du en utålmodig trader eller en emosjonell trader? Er du en uansvarlig handelsmann, en alvorlig trader eller en modig trader? Vil du anser deg selv som en sta eller en uforsiktig trader? Det spiller ingen rolle hva slags trader du er, vil markedet gjøre deg ydmyk før du lære å kontrollere deg selv. Det er ikke nok å vite hva slags trader du er, men å erkjenne klart dine svakheter og sin styrke. Du vil ta et stykke papir og skrive i to kolonner, dine svakheter og sin styrke. Hensikten med denne øvelsen er å finne roten av svikt og håndtere det en gang for alle. Vær oppmerksom på at det er en klar divergens mellom løse et problem og håndtering av et problem. Vennligst referer til vår tidligere artikkel om håndtering av et problem. Når, vet du de feilene som du er repeterende, vil du gjøre ditt beste for å faktisk slutte å gjenta de samme feilene eller søke profesjonell hjelp. Hva du prøver å gjøre, er å ta kontroll over deg selv og dine handlinger istedenfor å gå rundt og rundt uten mål og mening. Vi teller du å gjøre det riktig og å begynne å nyte dine handler, i stedet for varig dine handler. Som vi har sagt før handel kan nytes, men du er nødt til å kontrollere deg selv og dine handlinger.

 Trinn åtte i dag trading som en proff: Forståelse og glede

Trading er ikke for moro skyld eller for spenning bare, men for økonomiske gevinster. Dette er belønningen for godt utført arbeid. Nøkkelen for konsekvent belønning er forståelsen av markedet. Alle kan ta penger ut av markedet her og der, men å være i stand til å oppnå konsistente vinne handler og begynne å nyte trading, krever total forståelse av markedet. Dette handler om å forstå andre aktører i markedet, prisen, de finansielle instrumenter og trading verktøy. Denne forståelsen vil tillate den næringsdrivende å gjenkjenne klart sted og tid til å gå inn i handelen. Som trader blir ett med markedet, så å si, kan han eller hun når som helst hente inn tidligere tap. Ikke bare gjorde de næringsdrivende har utviklet tankegangen til en profesjonell trader, men han eller hun har modnet som en ledende aktør i handel markedet, i stand til å kontrollere utfallet av hans handler. Dette er det siste trinnet i dag trading som en proff.

Trading må nytes og kan nytes men glede kommer ikke gjennom passive og uforsiktig trading holdning. Det vil komme gjennom praksis og forståelse.

Uansett, du gjør det, uansett hvor du er, kose deg og være veldig fornøyd. Vi ønsker deg det aller beste i din handel. Vi håper du vil finne denne artikkelen nyttig, og at du vil sette den ut i praksis for å day "handel som en proff".