onsdag 31. juli 2013

Grunner til å vurdere å bruke en Auto Trader For Trading Din


 Det er ingen hemmelighet at handel kan være vanskelig. Å se en stilling gå mot deg og ser på din konto gå lavere og lavere kan være en av de mest psykologisk vanskeligste tingene du kan gjøre. Trading er forskjellig fra andre yrker i at i alle andre jobb, når du får betalt, er at pengene dine for alltid. Men i handel, er det mulig å tape penger denne uken som du gjorde forrige uke.

Dette er en av grunnene til at enkelte forhandlere vil mislykkes basert på utelukkende på psykologiske grunner heller enn på grunn av tekniske årsaker. Noen systemer erfaring opptrekk (midlertidig tap av penger), og selv om systemet har positiv forventning, kan noen mennesker ikke komfortabelt sitte gjennom opptrekk og vil lukke sine posisjoner slik at de ikke mister noe mer penger, og det er vanligvis på dette punktet at Prisen begynner å gå i deres favør, og hvis de hadde holdt sin posisjon, ville t hei har begynt å tjene penger.

Heldigvis finnes det en løsning som tar mye av psykologisk stress ut av trading: Auto handelsmenn.

En auto trader er et program som ser på pris og bruker spesifikke regler for å generere kjøpe og selge signaler. Det kan også konfigureres til å handle for deg automatisk basert på disse signalene, som for mange kan gjøre ting mye enklere. Hvis du vet at systemet gjør jobben for deg, kan du slappe av.

Du trenger heller ikke å bekymre deg for å se på skjermen 24/7 fordi auto trader kan ta handler for deg som du ellers ville gå glipp av. Dette kan lindre noen av stress og angst at noen tradere kan føle, spesielt følelsen av "jeg kan aldri forlate pulten min fordi jeg kanskje glipp av det neste store handelen!" Faktisk kan en auto trader håndtere alle de potensielle handler for deg slik at du kan egentlig la det kjøre hendene fri.

Akkurat som en sikkerhetsforanstaltning, men mener at du kanskje ikke ønsker å la den gå ubemerket, mens auto trader vil ta handel signaler for deg, du fortsatt trolig vil overvåke alt bare for å sørge for at programmet kjører riktig, til sørg for at du ikke mister din internettforbindelse, osv. Men auto trader kan definitivt ta mye av stresset av handel bort fra deg siden det håndterer alle kjøpe og selge beslutninger.

Og i tilfelle du ønsker å manuelt overstyre det uansett grunn, kan det være lett slått av også.