onsdag 31. juli 2013

4 ting du bør vite om Day Trading


 Day tradere er den type tradere som kjøper og selger aksjer i et hurtig tempo hele dagen. Håpet er å gjøre en rask profitt fra aksjer stiger eller faller i verdi for de få øyeblikkene de eier det. Generelt dag handelsfolk kjøpe aksjer med lånte penger. På grunn av dette løper de risikoen for høye tap.

Trading kan være svært risikabelt foretak. De fleste investorer ikke har tid eller penger til å faktisk gjøre en fortjeneste fra den. Så før du får involvert med day trading, her er fire ting du bør vite.

# 1 - Alvorlig økonomisk tap Er Common

De fleste tradere vil lide alvorlig økonomisk tap i sine første månedene av trading. Svært få av dem noen gang vil komme til et sted hvor de gjør en fortjeneste. Med det blir sagt, sørg for at du bare risiko penger som du faktisk kan ha råd til risiko. Bruk aldri penger som du må ta vare på daglige levekostnader.

# 2 - A Day Trader er ikke en Investor

Day tradere ikke investere. De bare sitter på sine datamaskiner overvåke aksjemarkedet og leter etter aksjer som beveger seg enten opp eller ned i verdi. De rir fremdriften av aksjene i håp om å gjøre en rask profitt. En ekte dag trader vil ikke ta risikoen ved å eie aksjer over natten. Tapene kan være for mye å blotte.

# 3 - Day Trading Er veldig stressende

Som en dag handelsmann din jobb er å kontinuerlig se på markedet. Du vil overvåke mer enn et dusin forskjellige ticker sitater og prissvingninger prøver å få øye på markedstrender. Dette kan være svært vanskelig og føre til mye uønsket stress. Day tradere også pådra seg en masse utgifter. Du må betale provisjon til firmaet ditt, betale for trening og få en datamaskin. Alt dette kombinert med de store kravene til day trading kan føre til mye stress.

# 4 - Day Traders låne penger

For å gjøre en rask profitt, dag handelsfolk låne penger som en måte å få innflytelse. Men når du låne penger til å handle i aksjer du har å gjøre i risikofylt virksomhet. Låne penger er selve grunnen til at så mange dag handelsfolk miste alle sine penger og ender opp i gjeld. Så sørg for at du forstår hvordan margin fungerer før du starter dagen trading. Det vil hjelpe deg med å minimere risiko og maksimere dine gevinster.