onsdag 31. juli 2013

Er Day Trading riktig for deg og din personlighet?


 Day trading kan være en veldig morsom, spennende og lønnsom virksomhet for å komme inn. Sin full av oppturer og nedturer og spenning som vil holde deg stimulert og utfordret alle på samme tid. Men det kan også være svært belastende og høyt trykk. Så er dagen trading riktig for deg? Vel det er et veldig vanskelig spørsmål, og egentlig alt avhenger av deg.

Kan du håndtere en svært utfordrende karriere? Er du økonomisk og følelsesmessig i stand til å håndtere opp-og nedturer som går sammen med day trading? Er du redd for å ta risiko? Hvis så day trading er mest definitivt ikke for deg. En god dag trader vet å forvalte pengene sine, deres frykt og sine følelser. De er også ekstremt disiplinerte og vet hvordan de skal holde seg til en plan.

Hvis du ønsker å bli en dag handelsmann, er det svært viktig at du tar deg tid til å utdanne deg selv. Ikke bare hoppe i hørte først uten riktig kunnskap. Gjør du det kan føre til at du mister en masse penger veldig raskt. Sant skal sies, kan hvem som helst lage en levende med day trading. Men bare hvis de tar seg tid til å lære det grunnleggende først.

Forstå at det handler om sannsynlighet. Å tape penger er en del av spillet. Men hvis du vet hva du gjør, kan du begrense disse tapene. Lær om stopp og andre strategier som du kan bruke for å beskytte delvis fortjeneste.

En av de beste måtene du kan lære day trading er ved å åpne en praksis konto og øve. Du kan lese alle bøkene i verden, men før du faktisk prøve å gjøre noen handler, vil alle at kunnskap ikke bety noe. Så åpne en praksis konto og prøve det ut før du begynner å bruke ekte penger. Du bør også se hva andre tradere gjør og lære av de ulike trekk de gjør.

En av de viktigste tipsene jeg noensinne kunne gi deg om day trading er å bare handle det du har råd til å handle. Ikke bruk penger som du vet du trenger. Fordi hvis du mister den, kan du ende opp i en svært dårlig økonomisk situasjon.

Å være en vellykket dag handelsmann du egentlig bare trenger en ferdighet. Og det er en vilje til å lære. Investere i utdanning selv slik at du kan være den beste av de beste når det kommer til day trading. Alltid studere markedet fordi jo mer du forstår det, jo bedre vil du være på trading.