onsdag 31. juli 2013

E-Mini Trading: lav sannsynlighet Trading Oppsett er bane av Effektiv Trading


 Et søk på noen av de populære søkemotorene vil gi en trader med en mengde høy sannsynlighet e-mini trading oppsett. Merkelig nok var jeg ikke i stand til å finne noen bestemt artikkel om lav sannsynlighet e-mini trading oppsett. Likevel er problemet med de fleste e-mini tradere er å unngå lav sannsynlighet oppsett, som er generelt ulønnsom. Tatt i betraktning den forbløffende antall nye handelsmenn som faller offer for lav sannsynlighet e-mini trading, fant jeg det merkelig at så lite har blitt skrevet om dette temaet.

Selvfølgelig, noen handel oppsett er bedre enn andre. Det vil si at en e-mini trader som regelmessig tar høy sannsynlighet oppsett lykkes på en høyere rente enn i e-mini trader som tar lav sannsynlighet oppsett. Som blir sagt, er frekvensen av svikt i første-års e-mini tradere på 80% til 90% rekkevidde. Selvfølgelig, er en voldsom mengde nye handelsmenn ta lav sannsynlighet oppsett og sviktende.

Hvorfor da er vi tilbakeholdne med å snakke om lav sannsynlighet handel oppsett?

I min verden er det svært viktig å kunne identifisere høy sannsynlighet e-mini trading oppsett, men det er like viktig å kunne identifisere lav sannsynlighet trading oppsett. Kanskje e-mini lærere er avsky for å diskutere de negative aspektene ved handel som det kan hindre potensielle studenter kommer inn i virksomheten, uansett grunn, er jeg forbløffet over at mangelen på diskusjon av lav sannsynlighet trading. Selvfølgelig ville feilraten for nye handelsfolk tyder på at svært mye av tradere tar en forferdelig mye av elendig handler.

Jeg tror faller uproduktive handler inn i tre bestemte kategorier, som er: (i tilfeldig rekkefølge)

  Trading mot trenden

  Handel når det ikke er noen trend

  Handel uten en solid forståelse av støtte og motstand

En av de mest overused klisjeer og handel er "trenden er din venn." Det er min mening imidlertid at hver ny trader bør gjenta dette mantra 25 ganger hver natt fordi det er virkelig en av de viktigste nøklene til vellykket handel. Likevel observerer jeg starte tradere handler mot trenden med en slik oppsiktsvekkende regularitet at det blir både frustrerende og forbløffende. Jeg har gitt dette konseptet mye tanke, og innse at svært fristende oppsett skje mot trenden, spesielt blant tradere som er avhengige tungt på indikatorer og oscillatorer å velge e-mini trading oppsett. Avhengig av hvilken forfatter du har lyst til å sitere, fortsetter markedet i retning av trenden med en hastighet på 70 til 80% av tiden etter en retracement. Likevel tradere finner seg i en nær konstant kamp for å unngå handel retracements fordi de ofte gjort veldig fristende oppsett i oscillator og indikator-basert handel. Uavhengig av styrken av en indikator-basert handel satt opp, hvis det er mot trend jeg ganske enkelt ignorere den. Med mindre du er en ekstremt erfaren countertrend er trader, opphold med trenden og fortjeneste.

Det er mange ganger når markedet er i en periode med konsolidering og begrenset til en identifiserbar rekkevidde. Når denne konsolideringsperioden varer lenger enn 8 eller 10 bar det ofte forblir i denne kanal i en lengre tidsperiode. Generelt sett er kanal basert handel tilfeldig i naturen og svært vanskelig å forutsi. Som blir sagt, er nivået av trading som oppstår i en konsolidering kanal overraskende. Ganske enkelt, hvis prisen handlingen er handel i et definert område vil det pleier å bo i dette området for overraskende perioder. Det er vanskelig, om ikke umulig, for effektivt å handle i disse kanalene som handlingen kan være ganske uforutsigbar og er definitivt tilfeldig i naturen. Likevel nivået av trading som oppstår i kanalene er oppsiktsvekkende, spesielt når det er åpenbart at en pre-etablert område er tydelig i sjansene for noe utover en liten gevinst er usannsynlig. Likevel nye handelsmenn hamre bort i disse kanalene med velbehag, i håp om at de vil ta en brekke eller sammenbrudd. Som en side note, er kviser og breakdowns fra langvarig konsolidering kanaler generelt mislykkes, men ikke før de snare en god del tradere som helles i den falske avslapnings eller sammenbrudd med hemningsløs håp. Rett og slett oppgitt, kviser og havari fra kanal basert handel er en lav sannsynlighet for handel. Riktignok på et tidspunkt en av kviser er breakdowns vil lykkes, men ikke før mange mislykkede forsøk på å bryte ut eller bryte ned mislykkes.

Av alle faktorer involvert i e-mini trading, er en av de viktigste å ha en god forståelse av hvor hennes nåværende støtte og motstand løgn. Til enhver tid kan det være 4-6 support / motstand linjer i en trading range. Å ta en lang handel direkte inn i en over motstanden er lik den løpende headlong i en murvegg, spesielt hvis linjen av motstanden har blitt testet flere ganger og holdt sterk. Ennå en uformell analyse av en daglig trading diagrammet vil vise et stort antall tradere handler direkte inn støtte og motstand. Å være klar over de eksakte punkter av støtte og motstand er viktig kunnskap for alle næringsdrivende. På den annen side synes det klart for meg at mange tradere bare vagt klar av støtte og motstand, ellers ville de ikke handle hodestups inn disse kraftige pris handling stoppers.

I sammendraget, serverer denne korte artikkelen for å peke ut tre handelsdager alternativer som er uønsket. Uansett hvor fristende det kan virke, er det sjelden en god idé å handle mot trenden, og heller ikke er det lurt å handle konsolidering mønstre. Konsolidering mønstre, eller konsolidering kanaler er vanligvis begrenset til en identifiserbar utvalg som utelukker noen dramatisk pris bevegelse. Til slutt er det viktig for alle næringsdrivende å vite og forstå hvor støtte og motstand ligge på en trading diagrammet. Det er aldri en god idé å ta en handel direkte i støtte eller motstand som disse linjene er ofte et stoppested for eventuelle pris handling. Handel med trenden, unngå trading konsolidering kanaler, og være klar over plasseringen av støtte / motstand, og du vil i stor grad øke sjansene for trading lønnsomt.