fredag 28. mars 2014

Traders - Har du et håndtak på Trading Plan ?


 Når du legger ut på en reise til et sted du aldri har vært før , ville du selv vurdere ikke å sjekke ut et kart eller å sette din GPS ?

Jeg håper ikke det .

Hvem trenger å kaste bort tid på å bli mistet eller går i feil retning ? Hvem trenger frustrasjonen og den emosjonelle se så av å ha planene går galt fordi du ikke sjekke ut ting på riktig måte, du kastet kartet på baksetet , forlot det hjemme eller ikke følge prøvd og testet banen ?

Med mindre du er som min svoger . Han og hans vakre kone er egentlig ikke reisende, men de bestemte seg for å dra til Australia for første gang . Jeg er ikke sikker på om den historien de fortalte til meg etter turen var på ordentlig, men å kjenne dem , er det sannsynligvis var .

De fløy inn i Brisbane og rørt rundt 9am og ledes av å plukke opp leiebil . De ble alle satt til å gå og agenten tilfeldig spurte hvor de var på vei . " Oh Sydney - vi møter venner der for middag på rundt 17:00 ' Vel , denne gangen var det om lag 10 am .

For de av dere som ikke kjenner denne delen av verden , er Sydney over 1000 kilometer fra Brisbane ! Agenten bare stirret på dem og sa: « Kanskje du kanskje har lyst til å ringe før du går - det er ingen måte du vil være i Sydney etter 17:00 , kanskje du burde ha sjekket ut et kart ! ' og gikk for å åpne opp kartet for å vise dem .

Svaret var tilbake ' Oh , det gjorde det ikke ser så langt på våre kart ! '

Hva kan jeg si ?

Som handelsmann av aksjer , opsjoner , valuta, råvarer eller noen annen form for handel , er din trading plan den viktigste ting som er avgjørende for din handel suksess . Hvis du ikke har en plan som er utviklet nettopp for deg , da har du satt deg opp for svikt . Men før svikt , vil det være frustrasjon og følelsesmessig ubalanse eller kanskje du ikke vil miste alle pengene dine - du vil bare gi opp på dine drømmer .

Å skape en virksomhet som resultat så må du få ekte om handel og du kan ikke råd til å behandle det som en "hobby" . For de som velger å ha en "leke" med trading - Jeg spør deg - " Ønsker du å tjene penger ? ' Hvis du gjør det, så stopper rote rundt og behandle dette på alvor og gjøre de tingene som må gjøres ellers blir du bare overlate pengene dine til de som behandler handel med den respekten den fortjener .

 Utvikle deg selv en effektiv skriftlig plan for handel og gjøre hva det tar å feste med denne planen .

Det er mange måter å sette sammen planen , men det må være spesifikke for deg , din handel stil , din livsstil og din emosjonelle stil . Forstå deg selv og hva gjør du krysser . Identifiser de personlige ' must ' for handel som utholdenhet , konsistens og disiplin og utvikle disse til vaner . Hvis du sliter i noen av disse områdene , får hjelp.

 Den beste investeringen alle kan gjøre er i seg selv , og dette var aldri sannere enn for den næringsdrivende .

Nå , få utvikle denne planen . Hvis du ikke er sikker på hva som må tas opp i planen , se etter riktig hjelp .