fredag 28. mars 2014

Traders - En enkel handel vil gjøre din Fortune !


 Er du leser dette fordi du ønsker å komme til din rikdom raskt og uten egentlig å måtte gjøre noe ?

Visste du starte denne reisen tenker at du vil gjøre din formue med en stor handel eller ved å ri en stor bølge til suksess ?

Jeg vet det er derfor noen av dere meldt seg til å kjempe med markedene .

Vi har alle lest noe om fyren som tok sine siste par hundre dollar og plassert en handel og innenfor en kort periode hadde slått at noen hundre dollar inn millioner .

Denne historien er vanligvis leses i sammenheng med et tilbud om en " fail- safe " eller " over natten rikdom ' type system eller plan .

Mesteparten av tiden , trenger du ikke kjøpe inn det og bevisst si til deg selv - " Jeg er ikke i noen" bli rik raskt "-ordningen - hvis de virker for godt til å være sant da de vanligvis er '

Men noe spiller på hjertet og det niggles bort ' dypt i dypet av ditt ubevisste . Kanskje dette er den ene. Kanskje dette er ikke en svindel, og de ​​har funnet trading "hellig gral"

Vi holder fast på forestillingen om at det er mulig å ha en "vinner" som kan endre våre liv på et øyeblikk .

Realiteten er at handel for de fleste av oss handler om å lære , bygge kompetanse og utvikle vår indre styrke . Vi kan komme til et stadium hvor prosessen blir "enkel" og til slutt kan det bli lett . Men ikke bli desillusjonert at suksess i markedene vil i utgangspunktet være lett eller vil være rask .

Det som trengs er et robust handelssystem som har blitt testet . Hvorvidt dette systemet har blitt kjøpt eller det er et system du har utviklet selv, tilbake testing av systemet selv er avgjørende. Hvis du har kjøpt eller lært systemet fra noen andre du trenger for å teste og øve for å gjøre den til din system . Tillit til systemet er grunnleggende for å lykkes .

Eliminere følelser i handel er den andre grunnleggende nødvendigheten av å se suksess . Du trenger indre styrke til å takle alt markedet kan kaste på deg .

Og kaste ting det vil ! Mange tradere har innledende suksess , og dette kan bygge en falsk følelse av trygghet . Markedet kan gå gjennom en fin opp trenden og nesten " ticks bort ' med regelmessige mønstre og en viss forutsigbarhet . Du gjør fortjeneste på de fleste bransjer , og du tror du har denne trading spillet sortert ! Neste ting du vet , en " er skiftenøkkel kastet inn verk ' uten forvarsel og markedet blir tøft . Alle skriker ' usikkerhet i markedet - er dette den neste lavkonjunktur ? Hva skjer? "

En ting som skjer er at du ikke lenger vet hvordan man skal håndtere disse endringene og din tillit er å ta juling .

Svaret ligger i din evne til å handle i markedet når det skjer , aldri anta eller forutsi , aldri 'tenkning' at det vil gjøre noe spesielt. Handle hva du ser og hva du vet .

Å ha denne muligheten og stikker til din trading plan med besluttsomhet og tillit i alle situasjoner betyr at du har utviklet den indre styrken til stål som kreves for å bytte din vei til suksess .