torsdag 27. mars 2014

Nifty Fifty eller SP CNX Riktig Trading Sense


 Nifty 50 - Innledning :

Den Nifty 50 er en liste over aksjer som har hatt høy vekst og overskudd i markedet . Dette er Gruppe A aksjer og disse selskapene er kalt store selskaper . Dette er anbefalte aksjer vurderes for livslang kjøp og innehar. Nifty er en av de ledende indeksene i det indiske aksjemarkedet . Bestandene i Nifty er nesten i stand til å gi rundt 50 % av den totale omsatt volum . Det er også en indikator på veksten av økonomien.

S & P CNX India eller kjekk 50 :

Den Nifty 50 er en liste over 50 store caps notert på National Stock Exchange of India i 1960 og 1970 . India Index Services og Private Ltd er eieren som er et resultat av fusjonen mellom NSE og CRISIL . Det er Indias spesialisert selskap som fokuserer på Index. Den har en avtale med Standard & Poors for markedsføring og lisensiering dermed kalt S & P CNX Nifty . Nifty aksjer utgjør ca 60 % av den samlede markedsverdien av National Stock Exchange ( NSE ) . Indeksen er beregnet på grunnlag av fri flyt aksjer . Navnet på topp fire selskaper av 2010 som viste om lag en tredjedel av vekten i indeksen er Reliance Industries , Infosys Technologies , ICICI Bank og Larsen & Turbo .

Den Nifty indeks over India er laget av Susan Thomas og Ajay shah . I form av daglig omsetning NSE er den største børsen i India . The Nifty er hovedindeks NSE . Å handle i fiffige aksjer man må være oppmerksom på indeksen .

Til utgangspunktet handle i Nifty man må ha god kunnskap om markedet . Indeksen kan stige eller falle det er svært vanskelig å spore den. Enkel trader kan ikke gjøre det uten hjelp , og for å få hjelp kan du lete etter internett nettsteder , NSE indikatorer nettsteder eller noen form for lager rådgivende firma som vil gi Nifty og aksjetips . Mange rådgivende er det i markedet . Hvis du har en støtte er det beste for din fortjeneste forstand .