fredag 28. mars 2014

Intradag Trading


 En stilling som er åpen og lukket innenfor samme dag . Intradag handel er ofte kjent som " day trading " er det lov å kjøpe og selge et finansielt produkt på samme dag slik at alle posisjoner er lukket før markedet stenger for børsdag .

I enkle ord , hvis en " kort " lager , noe som betyr at aksjen er solgt som ennå ikke er egne, og deretter kjøpe det tilbake senere samme dag er også intradag handel . Traders som kan ta risiko kan arbeide i dag trading . Det ser ut til å være lettest og givende , men i intradag handel må man være veldig rask , våken , rask og oppdatert . Det er visse regler som kan følges : -

  Ikke legg alle dine midler i en enkelt aksje , heller handle i fraksjoner med liten investering . Fokuser på en eller to aksjer på en gang .

 Gjør kjøp og salg av strategi , ikke kjøpe blindt .

 Lag kun to posisjoner samtidig, hvis en stilling er stengt så kan gå for andre .

 Oppdater med aktuelle nyheter og markedsinformasjonsinformasjon .

 Se de siste resultatene for selskapet og aksjen som kjøper .

 se volumet av det lager.

Intradag Trading er strengt regulert praksis , og man må være oppdatert med markedet . Konklusjonen er at investorer / tradere som ikke har tid til å sitte på datamaskinen i markedet timer ønsker å kvitte seg med dette strengt regulert praksis kan benytte tjenestene til noen gode rådgivende virksomheter . advisories gir aksjetips for intradag som omfatter inn -og utgangsnivåer, stop-loss rammer og mål med lønnsomme marginer .