fredag 28. mars 2014

Hvordan gjøre bruk av støtte og motstand å gjøre profitt i Trading


 Hvis du har vært i samsvar med artiklene mine ville du allerede har gått gjennom tidligere tese om at noe adressert " støtte og motstand " betingelser. Dette er grunnlaget for de fleste tekniske analyse chart mønstre . Vi skal forsøke å legge vekt på dem , for å rense luften om bruken i teknisk analyse . For en fullstendig forståelse av " støtte og motstand " er det viktig å analysere hva de er i enkle eller lå mannens sikt. Din ordbok vil beskrive støtte som evnen til å opprettholde eller tåle vekt , press , press , etc - uten å gi måte , tjene som en rekvisitt for noe . Mens motstanden ville bli beskrevet som handlingen eller makt til å motstå , opposisjonelle , eller motstå .

Faktisk i verden av finansmarkedene , kan disse to illustrasjonene holder sant i stor grad, men markedet foretrekker å kalle det slik: Support er prisnivået på der etterspørselen er tenkt å være sterk nok til å hindre at prisen fra fallende videre . Å sammenligne den med ordboken mening , er prisen vekten blir holdt av støtte og prisen er ikke i stand til å bryte gjennom denne støtten. Nå det gjelder " Resistance " anses som prisen nivå hvor salgs er antatt å være sterk nok til å hindre at prisen stiger ytterligere. Sammenlignet med vår ordbok illustrasjon igjen , er prisen motstanden og markedet ikke er i stand til å trenge gjennom push up .

Ifølge grunnleggende støtte og motstand regler , når momentum er nok til å bryte gjennom visse støtte-og motstandsnivåer , det kan antas å ha lykkes brutt nivåene nevnt ovenfor , enten gjennom støtte eller motstand nivåer , og kan kalles et utbrudd . I slike tilfeller markedet kan sies å være i en viss utvikling , enten i opp -eller nedadgående trend . Ved å være i stand til å bestemme disse støtte og motstand , ville det være mulig å åpne en stilling i den motsatte retning , med den tro at prisen ikke ville være sterke nok til å trenge gjennom de nevnte nivåer.

Hver gang etterspørselen overstiger eller overvinne forsyningen, prisen ville bli forhindret fra å bryte støtte . Så også dersom tilbudet seirer etterspørsel , prisen ville bli forhindret fra å bryte eller stiger over motstanden . Spørsmålet nå ville være når du skal kjøpe og når du skal selge , den generelle regelen er å kjøpe på støtte og selge på motstand , bare når du er sikker på at prisen ikke kan bryte gjennom nivåene diskutert . Det være seg din normale vertikale linjen for støtte og motstand , eller trendlinje typen støtte og motstand , forblir reglene de samme. Alltid sørge for at du ikke kjører på villspor når du ta en posisjon . Pass på at det ikke er en trend i markedet , men en rekke bundet en, for å være i stand til å ta slike handler , eller du kan ende opp på feil side av trenden .

Når alle disse er på plass , så du er i for en glede tur til suksess . Vi ønsker deg vellykket trading erfaring .