onsdag 31. juli 2013

Topp 5 Fordeler med Ratio Trading: Kjenn De Risk Theory of Stock Market Trade


 Ratio Trading er et vitenskapelig begrep som er "sikreste måten å tjene penger i aksjemarkedet" uavhengig av markedet swing og svingninger. Med andre ord ratio trading garanterer konsekvent og stabil inntekt fra aksjemarkedet som er stort sett på som et risikabelt, ustabil og volatile sektor ved selv inne spillere.

Den negative omdømmet til aksjemarkedet skyldes praksisen hos enkelte aktører som deltar i spekulasjon. Ratio handel på den annen side ikke er spekulativ. Heller det har potensial til å endre perspektivet på aksjemarkedet som en risikabel sektor. Til de som forstår de verktøyene og strategier for forholdet handel og kan gi dem til å tjene profitt i opsjonsmarkedet, vet at aksjemarkedet kan faktisk være en de-risikerte nisje.

La oss ta en nærmere kikk på noen av fordelene med forholdet trading:

Ratio trading er mindre risikabelt fordi det er en intradag strategi der handelen stammer og konkluderer på samme dag. Dermed er risikoen for en negativ innvirkning på grunn overnatter swing i globale så vel som nasjonale markeder eliminert. Selv effekten av intradag markedet bevegelse på forholdet trading strategi er minimal. Hvis vi ser på utviklingen i det siste tiåret vil vi finne at markedene ikke har falt eller steget med 200 poeng intradag for mer enn 10 ganger i løpet av denne tidsperioden. Derfor, hvis vi forblir 200-300 poeng ut av pengene fra den nåværende markedssituasjonen, er vi nesten sikker på å ikke bli påvirket av markedet bevegelse og er sikker på å få fortjeneste fra vår handel 9 av 10 ganger. Det er den tryggeste og sikreste måten å tjene penger på de finansielle markedene.

Ratio trading strategi er basert på handel med opsjonskontrakter, den laveste kostnaden produkt i det indiske aksjemarkedet. Den innledende investeringen er derfor ganske lav. Siden det innebærer intradag handel på slutten av dagen ingen handler er gjennomført over og derfor ingen marginer er påkrevd.

Tidsverdi forfallet eller økning i forholdet er en kontinuerlig prosess er det ingen spesifikk exit og inngangen poeng i forhold trading. Hvem som helst kan gå inn og ut handelen til enhver tid avhengig av muligheten beregnet gjennom sammenligning og dom mellom forskjellige forhold. Med andre ord forholdet trading strategi er designet for å være en som forenkler handel på vilje av de involverte aktørene. Man kan stoppe handel når det er usikkerhet eller forvirring i markedet og gjenoppta handel når krisen er over.

Grafen av forholdstall (Out of the Money) i forhold Trading er alltid opp uavhengig av markedets retning. Dermed blir resultatet garantert i denne strategien som består av handel i små partier som genererer liten fortjeneste som til slutt bygge skikkelige volumer og fortjeneste på slutten av dagen.

Handelen forblir upåvirket av økningen i antall deltakere eller økning i volum. Snarere konkurranse bare tjener til å åpne døren til flere muligheter som mer konkurranse betyr mer volum, mer volatilitet mer mis-prising, mer ufullkommenhet i forhold - som alle kulminerer i flere muligheter og mer profitt.