mandag 22. juli 2013

Slik bruker Disiplin og bli en bedre Trader


 Disiplin er viktig hvis du ønsker å være en god dag trader. En dag trader som mangler disiplin vil ikke bli vellykket. Ren og enkel. The business of day trading er veldig stressende og vil kreve at du gjør noen veldig tøffe beslutninger nå og da. Noen som mangler disiplin vil la sine følelser ta over og basere sine beslutninger på dem. På den annen side vil en disiplinert dag trader ikke bli beveget av hva som skjer i markedet. De vil holde seg til sin strategi uansett hva.

De mest vellykkede dag handelsfolk har en god plan og disiplin til å gjennomføre den planen. De vet hvordan du raskt kan gå ut når de har oppfylt sine overskudd mål for dagen. De er ikke motivert av frykt eller grådighet. De forstår betydningen av disiplin og holde seg til sin plan.

Generelt sett sine uerfarne tradere som ikke har disiplin og lar sine følelser for å påvirke sine handelspartnere beslutninger. På grunn av dette ender de opp med å håndtere svært ødeleggende tap. Jeg vil si dette igjen, vellykket dag handelsfolk har en plan, og de konsekvent gjennomføre den planen. Du kan ikke gå inn i dagen handel med et fly av setet av buksa tilnærming. Du må komme forberedt.

Du kan ikke være redd for å ta et tap. Det igjen koker ned til en mangel på disiplin. Du vil ofte se nye handelsmenn holde på en handel for altfor lang. De håper at prisen vil gå opp når mesteparten av tiden er det ikke. Så i stedet for å komme ut tidlig og lidelse et lite tap, holder de på verktøyet lang og ende opp som lider en mye større tap. Er du begynner å se hvorfor det er så viktig å ha disiplin til å holde seg til planen.

Når du er en disiplinert trader du vil gjøre tre ting:

1 - Du vil handle i henhold til planen og ikke i henhold til dine følelser

2 - Du vil raskt ta tap når det er nødvendig

3 - Du vil ikke over handelen. Du vil bare handle når du må, og ifølge du planlegger.

Husk, er day trading en svært risikabel virksomhet å komme inn på. Over 90% av handelsmenn mislykkes i løpet av de første månedene. For å holde ut av at 90%, må du lage en strategi, og du må gjennomføre den planen i en svært disiplinert måte.