søndag 21. juli 2013

Hvorfor skulle jeg trenger en Spread Betting konto?


 Spread betting er den nyeste trading metode for aktive aksjemarkedet investorer. En spredning spillekonto er nødvendig hvis du ønsker å prøve og gjøre profitt fra dagens markedstrender, og det er ikke bare om å starte opp på riktig måte, er det like viktig å holde vellykket også.

I motsetning til konvensjonelle betting, er spredt betting mye mer fleksibel og dermed kan være langt mer lønnsomt for budgiver. En spredning spillekonto må kunne tilby den laveste spredning og samtidig være i stand til å fylle ut ordrene raskt til en ganske rimelig pris for å hjelpe deg å få det beste fra markedene. I konvensjonelle betting, er det bare to mulige utfall: vinner eller taper, mens i spredt betting, er et resultat av hver hendelse vurderes, dermed kan det være resultatet etter at forekomsten av hver hendelse som din spredningen er basert på. Du kan lukke bestillinger før de når noen satt målprisene slik at du reduserer risiko og eksponering til markedene.

  En spredning spillekonto krever nøye utvalg, ville det være tåpelig bare for å plukke den første leverandøren du finne så er det mange som tilbyr ulike funksjoner som kan hjelpe din handel. Den du velger kan variere i henhold til dine strategier som du trenger for din type handel. En trading konto som kan sette stop loss før du begynner trading er absolutt nødvendig. Det er viktig fordi når du inngå handel og deretter en stop loss er satt, kan det resultere i fare, fordi når det gjelder å satse på markedene, tid og hastighet bety penger tapt eller vunnet.

Denne typen handel kan i utgangspunktet høres en smule komplisert for de som nettopp har begynt, er det faktisk enklere å implementere enn andre former for handel, som minimal kapitalinvestering er tiltrekningen av det, og grunnen til at mange nye investorer og tradere bruker denne metoden når de først starter. Komme en konto har flere flere fordeler som de økonomiske fordelene dvs. det er ingen skatt eller dokumentavgift involvert i denne type handel system hvis du er basert i Storbritannia. Dette er en av mange grunner til at bruk av denne type handel har vært på vei opp i nyere tid.

Diversiteten i sine anvendelser, og dens tilsynelatende fleksibilitet i bruken sin gjør behovet for en spredning spillekonto en viktig en!