torsdag 27. mars 2014

Options Trading Strategies - Slik generere kontantstrøm på Exchange Traded Funds


 I denne strategien vi kommer til å gjennomgå er konseptet med å skrive dekket samtaler for å generere inntekter .

Dekket ringe skriving består av å selge kjøpsopsjoner mot dine eksisterende aksjer . Å implementere strategien , du først må eie aksjene i ETF og deretter selge en samtale for hver 100 aksjer du eier. I å ta den handlingen , får du betalt kontant forskudd for å gi noen andre rett til å kjøpe ETF til en bestemt pris over en bestemt tid .

Når du kombinerer denne strategien av dekket samtale skrive med ETFer , oppretter du en effektiv måte å generere konsekvent kontantstrøm fra aksjer du eier , en måte å redusere kostnadsbasen med dine investeringer og måten å sikre at pengene er alltid fungerer for deg .

Lar bruker denne strategien til iShares CDN Large Cap 60 indeksfond( XIU )

I dette eksemplet er det XIU handel på $ 12,50 per aksje. Gjennom analysen din , er du i påvente av at markedet skal rekkevidde bundet for de neste fire månedene . Med en oppside spekter av $ 13,50 , er vårt mål å generere noen inntekter mens vi venter på markedene til å snu.

Når vi ser på den fire måneders $ 13,50 dekket ringe , er det byr $ 0,55 cent per aksje . Hvis vi har kjøpt 1000 aksjer i XIU på $ 12,50 dollar det ville kostet oss $ 12,500.00 . Så selger vi 10 anrop mot de Xiu aksjer og generere $ 550,00 kontantstrøm inntekt .

At $ 550,00 representerer en opp foran 4,40 % garantert kontantstrøm . Ekte penger som du har gjort i dag !

Vi fikk betalt som kontanter , fordi vi gir noen rett til å kjøpe våre Xiu aksjer til $ 13,50 i løpet av de neste fire månedene .

La oss se på de ulike utfall - Vi opprinnelig kjøpte 1000 aksjer til $ 12,50 for totalt $ 12,500 . Vi så solgte de 10 samtaler og genererte $ 0,55 cent per aksje eller en $ 550,00 kontantstrøm skape en ny redusert gjennomsnittlig pris på $ 11,95 eller for en $ 11 950 netto belastning .

Hvis XIU var å ha samlet over $ 13,50 nivået innen utgangen av fire måneder , så dine aksjer vil bli tildelt , og du vil selge dine aksjer på at $ 13,50 innløsningskurs eller $ 13 500

Det representerer en $ 1550 fortjeneste over den justerte kostnadsbasen , som representerer nær en 13 % avkastning på bare fire måneder!

Alternativt hvis XIU er noe under $ 13,50 prisen på slutten av de fire månedene , vil du fortsette å eie de Xiu aksjer mens du får å holde 4,40 % cash flow. Mens du oppretter en ny justerte kostnadsbasen en du er nå fri til å skrive nye dekket samtaler .

Den andre strategien vi skal anmeldelsen er prinsippet om å selge setter å generere inntekter på ETF .

Selge setter er en utmerket måte å generere kontantstrøm i din portefølje og en solid måte å gjennomsnitt ned kostnadene på eksisterende ETF posisjoner. Dessuten er dette en utmerket , alternativ måte å kjøpe seg inn i et marked .

Hva betyr det å selge en put ?

Når du selger en salgsopsjon , får du betalt kontant forskudd for å gi noen andre rett til å selge aksjene til deg til en bestemt pris over en bestemt tidsperiode . Du ville selge en put for hver 100 aksjer du er villig til å eie .

Lar anvende denne strategien igjen til iShares CDN Large Cap 60 indeksfond( XIU ) Igjen , i dette eksempelet , er XIU handel på $ 12,50 per aksje. Gjennom analysen din , du er i påvente av det kanadiske markedet å være rekkevidde bundet for de neste fire månedene . Med en down spekter av $ 12,00 eller omtrent 4 % lavere enn hvor markedet er i dag .

Vårt mål er å generere noen inntekter mens vi venter på markedene til å snu. Når vi ser på den fire måneders $ 12,00 streik sagt er det byr $ 0,87 per aksje . Hvis vi selger 10 setter, vil det generere $ 870,00 kontantstrøm for å være forpliktet til å kjøpe 1000 aksjer til at $ 12,00 prisen .

Som representerer en 7,25 % kontantstrøm avkastning for å være forpliktet til å kjøpe de Xiu aksjer til $ 12,00 i løpet av de neste fire månedene . Hvis du er tildelt på XIU , vil du nå eier de 1000 aksjer til en gjennomsnittlig pris på $ 11,13 per aksje . Som representerer $ 12,00 kjøpesummen minus $ 0,87 cash flow.

Dette er en rimelig måte å gjennomsnitt ned på dine eksisterende stillinger eller bruke den som en strategi oppføring for å samle nye.

Alternativt , hvis XIU er handel over $ 12,00 prisen kommer utløp , vil put utløpe . Du vil få å beholde overskuddet , og du har ingen ytterligere forpliktelser .

For å oppsummere , dekket ringe skrive og sette skriving er gode og konservative strategier for å generere konsekvent kontantstrøm i en portefølje . Best av alle dekket samtaler er kvalifisert i registrerte kontoer . Mens put skriving er begrenset til standard margin kontoer .