torsdag 27. mars 2014

Day Trading Systems For Beginners


 Den beste dagen trading system er systemet mest egnet til din stil av trading. Det første hensynet er å finne eller utvikle et system spesielt utviklet for eiendelen som handles. Neste vurdere tidsrammen som handles. Et system skapt for skalperte flått kan ikke være egnet for en swing handel ved hjelp av fem minutt diagrammer .

Dag handelssystemer krever et middel til å gi inn-og utreise signaler . De kan lages fra mange forskjellige kilder . Noen tradere bruker indikatorer . Chart mønstre er et annet populært alternativ . Nyheter og økonomiske kunngjøringer er også omsettelige . Noen dagen handelsfolk tror pris handling alene er den beste dagen trading system .

Det viktigste elementet for å ha den beste dagen trading system er den næringsdrivende. Den næringsdrivende må være fysisk og mentalt forberedt på dette utfordrende oppgave . Den næringsdrivende må innse at konkurransen er ikke bare profesjonelle og institusjonelle tradere , men massive dataprogrammer . Den eneste fordelen hjemmet basert trader har er hurtighet og fleksibilitet .

Å ha den beste dagen trading system krever at næringsdrivende å være intimt kjent med eiendelen som handles. Trading en aksjeindeks er ikke det samme som trading en valuta eller en vare. Alle markeder er ikke skapt like , og alle markeder ikke reagerer på samme way.The jack of all trades tilnærming gjelder ikke for dagen handelsfolk . Specialized trading krever spesialiserte handelsmenn .

Tidsramme utvalget må vurderes nøye . Skalperte tick diagrammer krever en konsentrert og fokusert trader . Swing trading fem minutters diagrammer er mindre krevende i dette området, men mer krevende i tålmodighet siden mer tid kan være nødvendig for handelen å utvikle . Lengre tidsrammer kan korrespondere med større tap , mens scalping kan svare til et større volum av tap.

Systemutvikling er en tidkrevende og møysommelig prosess med prøving og feiling . Tilbake testing og frem testing har behov for avanserte programmer , historiske data , og nøyaktige tick data . Kjøpe et system kan spare utviklingstid , men å utvikle et system gir en dyp innsikt i hvordan og hvorfor et system som fungerer .

Selv den beste dagen trading system vil vanligvis ikke være effektive under varierende markedsforhold . Noen systemer kan være effektive i en trend i markedet , men ikke gjør det så bra i en trading range . Et system utviklet for fem minutters tidsramme kanskje ikke fungere i det hele tatt i den tre minutters tidsramme .

Hvis et system er kjøpt trader bør være godt kjent med den interne driften av systemet . Den næringsdrivende bør vite nøyaktig hva markedsforholdene er gunstige for systemet . Systemet skal benyttes kun under disse bestemte vilkår . Den beste dagen trading system er bare så god som den næringsdrivende å bruke det .