torsdag 27. mars 2014

The Penny Stock profeten $ 1000 til $ 1 Million


 Alright , her er hva min frisør er alltid spør meg om , penny stocks . Vel , her har vi Penny Stock profeten . Så hvem er The Penny Stock profeten ? Han er James Connelly , en college dropout , som har vært interessert i aksjemarkedet siden han var tenåring . Hans far lærte ham å lese diagrammer og kvartalrapporter, og på hans 16 års dag , kjøpte ham et abonnement til The Wall Street Journal .

Connelly åpnet sin første trading konto mens en førsteårsstudent på college og snart begynte han å hoppe klasser å forske aksjer . Som Connelly sier det, " jeg var å tjene mer penger fra min hybel enn folk flest gjør på jobben sin " . Hei , Bill Gates var en college dropout også og se hvor han er nå .

Til slutt , Connelly oppdaget fire sentrale variabler han antas å være hemmeligheten for å identifisere aksjer som ble klar til å brekke . Nå er Connelly villig til å dele litt av sin kunnskap med publikum . Det han kaller den " psykologisk støtte nivå " , som er nøkkelen til hans metode . Så med det i hånden , har han laget en strategi som utnytter PSL . Strategien ser ut til å forutsi når en aksje er i ferd med å gjøre en stor flytte 24-48 timer før flyttingen skjer . Innledende tester oppnådd en gevinst på 28 % i løpet av 30 dager og 11 handler. Ikke for . Men Connelly var ikke fornøyd med disse resultatene , så han fortsatte å forbedre sitt system til der han er i dag , microcap aksjer .

Så hva er Penny Stock profeten ? The Penny Stock profeten er et ukentlig nyhetsbrev fra Connelly at detaljer hans plukker blant annet hvorfor han mener hans pick er klar for et utbrudd . Selvfølgelig er dette aksjemarkedet og Connelly tar tilfeldige tap , men handel penny stocks , er det ikke fare for si å sette pengene dine inn i et større navn aksje som er på 100 -tallet og ha det slippe ut fra under deg .

Jeg sier ikke at alle vil oppnå $ 1000 til $ 1 million i 38 bransjer som Connelly hevder , men hvis du kan nøye deg selv en tidel av det, så er dette definitivt verdt en titt . Penny Stock profeten kommer med en 8 ukers pengene tilbake-garanti og også Connelly vil gi deg dine to første hurtig gratis . Så samlet , er dette en ganske lav risiko investering for de mulige gevinster som kan være hatt . Mitt forslag , ta det for en testkjøring med midler du vil ikke gå glipp av , kan du bli gledelig overrasket.