torsdag 27. mars 2014

Nybegynner Traders - Hva du trenger å vite for å lykkes


 Som en nybegynner handelsmann , trenger du å vite noen viktige punkter for å være i stand til å handle riktig .

   Trading er ikke en " bli rik raskt "-ordningen . Du har kanskje hørt historier om de som har gjort sin formue i løpet av kort tid . Kanskje de har , men de har mest sannsynlig vært å studere , lære og utvikle sin handel i mange år . De kan også ha brukt mye kapital i en handel . Hvis dette ikke er tilfelle så kanskje du har hørt dette " løftet " fra noen annonserer et system . Alt jeg har å si om dette scenariet er - " Hvis det virker for godt til å være sant så er det sannsynligvis ' . Ikke gå inn i trading hvis du tror handel er en " enkel " måte å tjene penger .

  For å lykkes i handel vil du trenge en god utdannelse . Det er mange gode lærere der ute , bare at du gjør din forskning . Deretter lære , lære , lære og lære litt mer . Ikke bli sittende fast i lammelse fra analyse , men fortsette å lære og praktisere gjennom hele handelspartnere karriere . Markedet er alltid i endring , så du trenger for å holde tritt med hva som skjer og finjustere din måte trading. Når du utvikler et system eller strategi som du føler er riktig for deg , må du teste og øve til du vet du stoler på systemet ditt . Tilbake test på en kontinuerlig basis .

  Planlegg handel og handel planen . Hver vellykket handelsmann har en trading plan . Denne planen kan være så enkelt eller så komplisert som du vil den skal være , så fra din forskning og læring vil du trenger for å utvikle en trading plan som er riktig for deg . Risikostyring må være den viktig del av ethvert trading plan , og vil trenge å innlemme din emosjonelle stil og hvor godt du håndterer stress og hvordan du reagerer under press .

  Kjenn deg selv , utvikle deg selv , stole på deg selv . Forstå deg selv og hvordan du reagerer i visse situasjoner , kjenne og håndtere dine begrensende overbevisninger og arbeider konsekvent på disse aspektene er den eneste veien fremover . Trading har evnen til å fremheve alle dine ' utilstrekkelighet ' og gjøre selv de minste synes uoverkommelig til tider , og deretter redusere noen av dine sterke sider . Få følelsesmessig sterk , blir vedvarende og belønningen vil komme .

  Lidenskap og kjedsomhet - kan de gå sammen ? Du vet det gamle ordtaket " Gjør det du elsker . " Kan du bli forelsket i trading? Hvis det er egentlig ikke noe aspekt av trading som du elsker å gjøre så kanskje dette er ikke det beste spillet for deg . Ta med lidenskapen , men vet også at dine trading behov har begrenset emosjonelle triggere , må du ha en plan som du følger strengt og faktisk , vil en mekanisk tilnærming gi de beste resultatene . Ho - hum - det kan nesten betraktes kjedelig !

Handels bilde malt over mitt virke litt glorete , men ved å forstå og konsekvent å utvikle deg selv og å ha rett trading plan , kan du lykkes i dette spillet .