torsdag 27. mars 2014

4 daglige ritualer For Trading Suksess


 Hvis du er forberedt på å forplikte seg til å gjøre noen små ritualer hver dag , kan dette se kraftige positive endringer i din trading resultater og suksess i alle områder av livet ditt .

Vi kan ha konflikt mellom hva vi bevisst ønsker og hva vårt ubevisste sinn anser for å være det vi ønsker eller trenger. Reell endring skjer på ubevisst nivå det ved å følge små ritualer hver dag , kan disse endringene skjer raskere enn gjennom andre prosesser som har å gjøre med bare det bevisste sinnet .

 takknemlighet

Vær takknemlig for hva som fungerer i livet ditt . Tenk på hvert område av livet ditt, og skrive ned hva du har å være takknemlig for . Setter pris på de gode tingene om din helse , relasjoner , handel / karriere og rikdom og eventuelle andre områder som er viktige for deg .

Du kan også ta tid ut av dagen når du kan være følelsen mindre enn godt og uttrykke takknemlighet for noe i livet ditt . Dette vil alltid løfte humøret .

 affirmasjoner

Skriv ut noen affirmasjoner som vil styrke det du allerede tror , eller å endre noen av de gamle oppfatninger som kan være dvelende på ubevisst nivå og kan holde deg tilbake fra å oppnå de resultatene du ønsker .

Noen eksempler er :

  «Det er lett å holde fokus og engasjert i alle områder av min trading '

 ' Jeg tror at jeg har det som trengs for å være vellykket '

 « Jeg vet at jeg kan gjøre noe som jeg satt meg for å '

 « Hver dag og på alle måter , jeg blir bedre og bedre "

 visualisering

Lukker du øynene og se i ditt sinn , et bilde av den vellykkede trader som du vet du kan være. Tenk deg hva du skal gjøre når du har oppnådd de resultatene du ønsker . Se hva du skal ha på seg , de stedene som du vil gå og folk som du vil assosiere med . Hør hva du skal si og hva andre vil si til deg . Kjenn følelsen av suksess , av glede og lykke .

Handle som om og føle følelser av alt sammen. Forskning viser at dette gjør mye mer innflytelse hvis visjonen er innhyllet i følelse og positive følelser .

 meditasjon

Forskning viser også at meditasjon kan være den mektigste vei til å nå målene dine og få de resultatene du ønsker . Det finnes mange forskjellige typer meditasjon som kan praktiseres så gjør din forskning og finne ut hva som fungerer best for deg . Du kan bygge opp et repertoar av meditasjonsteknikker som du bruker avhengig av hvordan du føler deg på den tiden .

Den enkleste er å lukke øynene og i 15 minutter bare fokusere på pusten din . Sjekk din pust som den flyter inn og ut og prøve og la noen tanker utenfor tankene dine . Hvis tankene dukker opp da forestille dem festet til en ballong og la dem flyte bort . I utgangspunktet bare ikke "kjøpe" inn i dem .

Hva du ønsker å oppnå er en berolige sinnet .

Ta disse verktøyene og starte å bruke dem i dag . Kanskje du ikke bruker alle fire på en gang , men kanskje prøve en dag , og en annen i morgen , og før du vet ordet av det vil du ha utviklet en kraftig vane som vil endre resultatene .